За Нас

„Хеттрик“ ООД е семейна българска фирма създадена през есента на 1999 година. Специализирана е в производството и търговията на захарни изделия и по-конкретно на халва, локум, плодови резенки и тахан.

Първоначално започва дейността си като предлага на пазара три вида халви: слънчогледова тахан халва, кафява нуга халва и бяла нуга халва, от където идва и вдъхновение за името на предприятието, а именно хеттрик – тройно попадение. Днес продуктите от категория халви са известни на пазара с търговската марката „Арина“.

От 2007 година фирменият асортимент се разширява и към него се включва производството на локум и плодови резенки. Производствената база на предприятието е 3500 кв. метра и отговаря на всички европейски изисквания за материална база за производство на хранителни продукти. Фирмата е сертифицирана по системи за управление на качеството - FSSC 22000.

Тези производствени предимства на фирма „Хеттрик“ я правят една от няколкото на брой фирми за производство на тези захарни изделия в България, които предлагат гарантирано качествен и безопасен продукт на своите клиенти.

„Уважението към храната, която ядем показва уважение и към самите нас“

Затова фирма „Хеттрик“ ясно разбира отговорността си като производител на хранителни продукти, които достигат до хора от всякакви възрасти. Може да се каже, че качеството трудно се дефинира, но лесно се разпознава, затова и предприятието е сертифизицирано по ISO 9001 и ISO 22 000 , с което гарантираме на клиентите си , че продуктите ни отговарят на изискванията за качество и безопасност от приемането на суровините до готовия продукт.

Ценностите, които споделяме са базата, на която стъпват междуличностните отношения във фирмата и бизнес отношенията с нашите партньори и клиентите.

• Отговорност към персоналът, защото човешкия ресурс е двигателя на всяко едно производство. Отговорност и към потребителят, защото той осмисля цялата стопанска дейност.
• Коректност към всеки един партньор, защото бизнеса е мрежа, в която единиците са свързани и зависими една от друга и професионалното отношение към нашите партньори е с приоритетна важност.
• Доверие, то е резултат от първите две. С времето и ефикасната съвместната работа, това е най-добрата налична предпоставка за осъществяването на успешен бизнес.

diploma iso iso2

TOP